Blog/Nieuws  •  Foto's  •  Contacteer ons  •  Pers

Gezocht: administratief medewerker

Ons “Roze huis” ondersteunt haar vrijwilligers en de aangesloten verenigingen in de regio Vlaams-Brabant bij het realiseren van hun doelstellingen. Samen met hen versterkt ze individuen om hun seksuele oriëntatie en genderidentiteit positief te beleven. We verruimen de maatschappelijke kijk hierop via sensibilisering en acties. Voor het ondersteunen en verder uitbouwen van onze werking zijn we op zoek naar een:

Administratief Medewerker (halftijds)

Taken

Als administratief medewerker van onze organisatie kom je terecht in een enthousiaste kern van vrijwilligers die de werking van ons huis verzekert. Je biedt hen en onze 20 aangesloten groepen de nodige ondersteuning zodat zij zich ten volle op hun taken kunnen toeleggen. Verder ben je verantwoordelijk voor de algemene administratie, het office-management en het verhuur van de vergaderzalen. Je staat bezoekers en anderen te woord en volgt de binnengekomen vragen op.

Onder de leiding van het Dagelijks Bestuur werk je mee aan het voorbereiden en het uitvoeren van onze projecten en sta je in voor de rapportering naar onze subsidiërende overheden. Je helpt ook actief mee bij het realiseren van een gemeentelijk regenboogbeleid binnen de 65 Vlaams-Brabantse gemeentes. Dit doe je door hen te informeren, sensibiliseren en in overleg te gaan met de verschillende gemeentebesturen. Je spoort hen aan om bureaucratische en administratieve ongelijkheid weg te werken. Ten slotte onderhoud je contact met de verschillende (overheids)administraties en met onze partnerorganisaties en kijk je steeds uit naar nieuwe mogelijke samenwerkingen.

Profiel

We zoeken een enthousiast en motiverend iemand die graag en vlot met vrijwilligers kan en wil samenwerken. Je werkt zelfstandig en je bewaart steeds het overzicht over de uit te voeren taken. Je werkt vlot met de courante office- en software-toepassingen en beheerst het Nederlands uitstekend. Heb je kennis van het Frans en/of Engels (of een andere taal), dan is dat zeker een pluspunt. Kennis van wat er leeft binnen het SOGI-middenveld is eveneens mooi meegenomen. Je bent ook bereid om (minimum) één avond per week tot 22.30h te werken.

Aanbod

Bij ons vind je een boeiende werkomgeving binnen een organisatie met een enthousiaste en veelzijdige groep vrijwilligers. Je kan er mee je eigen functie en de werking van de organisatie vormgeven. In ruil bieden we naast een contract van onbepaalde duur tegen het sectoriale loon (PC 329.010) ook maaltijdcheques (€ 8,- per gewerkte dag) en het gebruik van laptop en smartphone. Ancienniteit als vrijwilliger wordt (deels) overgenomen.

Hoe solliciteren

Denk je na het lezen van bovenstaande vacature dat jij voor ons de ideale kandidaat bent, aarzel dan niet en stuur je CV met een begeleidende motivatiebrief voor 30 maart 2018 naar sollicitatie@holebihuis.be. Geselecteerde kandidaten worden uitgenodigd voor een interview op maandag 9 april 2018.

Heb je nog verdere vragen, kan je hiervoor steeds contact met ons opnemen.

(Download deze vacature als PDF)

 

Dit is een Vacature,
geplaatst op 13 maart '18


© 2018 - Holebihuis Vlaams-Brabant vzw • Privacy

Design & code by crossmark.be