Blog/Nieuws  •  Foto's  •  Contacteer ons  •  Pers

Gezocht: Regenbooggezin!

Op 6 mei is het de Internationale dag van diversiteit in gezinnen. Op 7 mei organiseren de afdeling diversiteit en gelijke kansen, de afdeling opvoedingsondersteuning en de jeugddienst van de stad Leuven een ontmoetingsnamiddag voor regenbooggezinnen.

We willen tonen dat regenbooggezinnen deel uitmaken van onze Leuvense samenleving. We zoeken een zo breed mogelijke mix van gezinnen: jong en oud, groot en klein…

Tijdens de gezinsdag zullen de foto’s op een scherm geprojecteerd worden, en de foto’s kunnen op de facebookpagina van het evenement geplaatst worden. Dit alles met toestemming van de deelnemers.

Wil je graag met je gezin (met of zonder kinderen) op de foto en wil je erbij vertellen wat jullie tot een gelukkig gezin maakt, laat dit dan weten aan:

Kristel Wildiers, 016 27 26 37 of kristel.wildiers@leuven.be. Ook als je nog twijfelt of vragen hebt neem dan zeker contact op.

Tussen 20 februari en 15 april zal één van onze vrijwillige fotografen: Etienne, Johan of Mieke een afspraak met jullie maken om de foto’s te nemen. Alexander komt langs voor een kort gesprekje over jullie verhaal.

Elke deelnemer krijgt na de gezinsdag de digitale foto’s van het eigen gezin.

 

Dit is een Blogbericht,
geplaatst op 10 februari '17


© 2018 - Holebihuis Vlaams-Brabant vzw • Privacy

Design & code by crossmark.be